Welkom

home

Welkom bij Sama Yoon, praktijk voor shiatsu, voetreflex en massage.

In onze drukke, gehaaste maatschappij, met overvolle agenda’s  komen er van alle kanten prikkels en verwachtingen op ons af. Met de opmars van Internet, Facebook en mobiele telefoons, hoe leuk ook, is dit de laatste jaren alleen maar meer geworden. Stress en vage lichamelijke, emotionele en geestelijke klachten krijgen zo steeds meer de kans uit te groeien naar serieuze gezondheidsklachten.

Een steeds groter wordende groep mensen wordt zich hierdoor meer bewust  van het belang van een gezonde levensstijl. Een volwaardig voedingspatroon, meer beweging en voldoende ontspanning om zo beter te zorgen voor de eigen lichamelijke  gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid.

Minder gangbaar in dit rijtje is het regelmatig ondergaan van een massage terwijl dit zo’n waardevolle bijdrage aan de gezondheid kan leveren en vele voordelen kan bieden. (lees hier over de voordelen>>).  

Even de tijd nemen om terug te komen bij jezelf en te voelen waar je nu staat! Je weer te verbinden met je lichaam en je af te vragen waar het in jouw persoonlijke wereld om draait! Een momentje van rust, ontspanning en bewustwording tussendoor!

Sinds 2007 kun je hiervoor terecht bij Sama Yoon, praktijk voor shiatsu, voetreflex, en verschillende andere massages waaronder stoelmassage, Aroma en Jade hotstone massage.

Nieuw! sinds september 2018: Edelsteen massage.

Astrid van Niedek-Blanken

afspraak maken >>

home