Aroma Stone

home

Een Aroma stone massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met een warme basis-olie, zuivere etherische oliën ( op de persoon aangepast) in combinatie met verschillende massagetechnieken. Eerst wordt de olie op het lichaam aangebracht en daarna met warme en gekoelde basalt stenen om en om gemasseerd.

Hierdoor ontstaat een diep reinigende en stimulerende behandeling van het hele lichaam. Het dagenlange effect leidt tot een betere bloedsomloop, een verbeterde stofwisseling en direct voelbare energie.

Hoe werkt het?

Door de warme stenen zetten de bloedvaten uit, waardoor bloed en ongewenste afvalstoffen door het lichaam gestuwd worden. Dit heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. De koude stenen laten vervolgens de bloedvaten samen krimpen en stimuleren het zenuwstelsel waardoor bloed en afvalstoffen door het lichaam aangetrokken worden. Dit heeft als gevolg dat elke lichaamscel meer zuurstof krijgt terwijl tegelijkertijd de afvalstoffen effectief verwijdert worden.

Etherische oliën

Etherische oliën werken diep op het lichaam in. Ze worden via de huid door het lichaam opgenomen, en vervolgens via de bloedsomloop en het lymfesysteem door het lichaam verspreid om daar hun werk te kunnen doen, voordat ze via de longen en de nieren worden uitgescheiden. Wanneer etherische oliën  de reukzenuwen bereiken bijvoorbeeld door middel van inhalatie, geven deze de ontvangen informatie d.m.v elektro chemische signalen door naar de hersenen. Het gebruik van etherische oliën kan de productie van hormonen en het immuunsysteem  beïnvloeden.

De effecten van een Aroma stone massage:

  • een positief zelfherstel van het lichaam
  • het afvoeren van afvalstoffen
  • het ontgiften van het lichaam
  • het stimuleren van de organen
  • het in balans brengen van lichaam en geest
  • stimulatie van bloed en lymfecirculatie
  • de warmte dringt diep in de spieren door
  • verkwikkend en ontspannend

Ervaar de kracht van de aanraking!

Prijzen:

3o minuten  €                32,50
45 minuten  €                40,00
60 minuten  €                47,50
75 minuten  €                55,00

Afspraak maken >>

home