Welkom

Welkom bij Sama Yoon, praktijk voor shiatsu, voetreflex en massage

In onze drukke, gehaaste maatschappij, met overvolle agenda’s  komen er van alle kanten prikkels en verwachtingen op ons af. Met de opmars van Internet, Facebook en mobiele telefoons, hoe leuk ook, is dit de laatste jaren alleen maar meer geworden. Stress en vage lichamelijke, emotionele en geestelijke klachten krijgen zo steeds meer de kans uit te groeien naar serieuze gezondheidsklachten.

Een steeds groter wordende groep mensen wordt zich hierdoor meer bewust  van het belang van een gezonde levensstijl. Een volwaardig voedingspatroon, meer beweging en voldoende slaap om zo beter te zorgen voor de eigen lichamelijke  gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid.

Al eens gedacht aan het regelmatig ondergaan van een massage? Even de tijd te nemen om terug te komen bij jezelf en te voelen waar je nu staat? Je weer te verbinden met je lichaam en je af te vragen waar het in jouw persoonlijke wereld om draait? Een momentje van rust en ontspanning tussendoor? Massage biedt vele voordelen voor de gezondheid (lees hier over de voordelen>>).

Waarom maanden wachten op je vakantie om bij te tanken en even stil te staan bij jezelf? Sinds 2007 biedt Sama Yoon mini-vakanties in de vorm van  Zweedse ‘ontknopende’ stoelmassages, op ‘wolken lopende’ Chinese voetreflex behandelingen, ‘heilzame’ Japanse shiatsu sessies en diverse verwarmende en verkoelende hotstone behandelingen uit Hawaï en India. En dat  in Krimpen a/d IJssel!

Graag ben ik je reis(bege)leider.

Astrid van Niedek-Blanken

Boek nu